Login / 06-46618659 / info@nautiteek.nl

Paneelservice

De laatste tijd krijgen wij regelmatig de vraag of wij ook kant en klare panelen kunnen leveren. Ja zeker, dat kunnen wij en dat doen wij ook al jaren. Hoe gaat dit in zijn werk?

U kunt bijvoorbeeld van transparant plastic folie een mal maken. Door gebruik te maken van een doorzichtig materiaal, kunt u de contouren van de boot en de randen van de luiken goed zien, ondanks dat u er een mal op heeft liggen. Zodoende voorkomt u fouten bij het aftekenen.

U begint met de mal grofweg "te groot" uit te knippen. Als dat gebeurt is, plakt u de mal met dubbelzijdig plakband op het dek. Met een pen kunt u dan de juiste vorm aftekenen. Schrijf direct op de mal wat de bovenkant is. Indien u met meerdere mallen moet werken, is het van belang om een hartlijn op elke mal te zetten. Zodanig dat wij weten hoe de zwarte voegen netjes door moeten lopen.

U stuurt de mallen naar ons toe en wij lassen uw paneel in onze werkplaats in elkaar. Vervolgens kunt u de teakdekpanelen zelf op uw boot lijmen. Uw besparing is al snel 25%.

Bel met uw lokale dealer voor eventuele vragen. Als u twijfelt, begin dan met één klein paneel om wat ervaring op te doen. Het is echter zeer eenvoudig om zelf te doen.